Łatwe Ciasto Bananowe Z Kremem

Łatwe Ciasto Bananowe Z Kremem
Ten przepis służy 15. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 145 kalorii. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Mieszanka bananów, Cool whip wolna bitą polewą, gotowy do użycia graham cracker crumb crust, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Łatwe Ciasto bananowe z lukrem bananowym z bitą śmietaną, Łatwe Ciasto Bananowe Z Kremem, oraz Łatwe Ciasto Bananowe Z Kremem.

Instrukcje

1
Połowę plasterków banana ułożyć na dnie skorupy. Odstaw Pozostałe plastry banana na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
(pudełko Kartonowe)(pudełko Kartonowe)
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
2
Wlać mleko do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać mieszanki budyniowe. Ubić trzepaczką 2 min. lub aż do dobrze wymieszane. Delikatnie wymieszać w 1 szklance ubitej polewy. Łyżka połowę mieszanki budyniu do skorupy. Na wierzchu pozostałe plastry banana; przykryć pozostałą mieszanką budyniową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 KaloriamiStandardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
(pudełko Kartonowe)(pudełko Kartonowe)
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Przechowywać w lodówce 3 godziny lub do zestawu.
5
Podawać z pozostałą 1 szklanką ubitą polewą. Resztki ciasta przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 KaloriamiStandardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia2
Magazyn