Łatwe Babeczki Truskawkowe
Łatwe babeczki Truskawkowe mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten deser ma 407 kalorii, 3G białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 153 stwierdziłoby, że trafił na miejsce. Jest idealny do Dzień Matki. Jeśli masz olej roślinny, natychmiastowy pudding waniliowy mix, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 42 minuty. Jest to spowodowane moim uzależnieniem od pieczenia. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest improwizowalne. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Łatwe babeczki truskawkowo-śmietankowe, Babeczki waniliowe z nadzieniem truskawkowym i maślanym Truskawkowym, oraz Świeże babeczki truskawkowe z masłem Truskawkowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia Muffin cyny z wkładkami papierowymi lub spray z nieprzywierającym sprayu do gotowania.
W misce miksera stojaka, wyposażony w mocowanie wiosła, lub z mikserem ręcznym w dużej misce, ubić razem ciasto i budyń mieszanki, grecki jogurt, olej, woda, jajka i wanilia. Beat przez około dwie minuty na średniej prędkości, aż dobrze połączone. Złóż truskawki pokrojone w kostkę
Używając dużej miarki do ciastek, rozprowadź ciasto między 24 studniami muffinów; około 3 łyżki ciasta na studzienkę.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 18-22 minut lub do momentu, gdy lekko dotknięte wierzchy ciasta odrosną. Pozostaw babeczki do ostygnięcia w puszkach na muffinki przez około 10 minut. Babeczki mogą rozwijać się lekko divot w centrum, jak one chłodne, ale nie martw się, będziesz przykryć, że z pysznym lukrem.
Wyjmij babeczki z puszek na muffinki i pozostaw do całkowitego ostygnięcia na drucianym stojaku. Gdy babeczki są cool, przygotować lukier.
W misce miksera stojącego wyposażonego w uchwyt łopatkowy, ubij masło na średniej prędkości przez około 5 minut.
Obracać mikser do niskiej prędkości i stopniowo dodawać cukier cukierników, aż do całkowitego włączenia.
Dodać wanilię i 3 łyżki przecieru truskawkowego, wymieszać do włączenia. Wyłącz mikser i sprawdź maślany krem pod kątem smaku i konsystencji. Stopniowo dodawaj ostatnie 2 łyżki puree truskawkowego, aż osiągniesz pożądany poziom smaku truskawkowego. Należy pamiętać, że dodanie więcej niż zalecane 5 łyżek może spowodować cieńszy lukier. Włącz mikser z powrotem do średniej prędkości i ubić mieszaninę przez około 3-4 minuty lub do lekkiego i puszystego.
Lukier wyłożyć na ostudzone babeczki i w razie potrzeby udekorować świeżymi truskawkami.
Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port to moje ulubione babeczki. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.