Łatwa Portugalska Zupa Z Jarmużu
Łatwa portugalska zupa z jarmużu wymaga ok. 1 godzina i 25 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 519 kalorii, 23G białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka łokcia makaron, marchew, cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%. Spróbuj Portugalska Zupa Z Jarmużu, Portugalska Zupa Z Jarmużu, oraz Portugalska Zupa Z Jarmużu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę w garnku na średnim ogniu. Gotować i mieszać cebulę i czosnek w gorącym oleju, aż pachnące, o 1 minutę.
Dodać kielbasa; gotować i mieszać, aż zbrązowieje, o 5 protokół. Wymieszać ziemniaki w mieszaninie kiełbasa, doprawić solą i pieprzem, i nadal gotować, aż ziemniaki zaczną brązowieć, o 2 protokół.
Wlać bulion z kurczaka i wodę do garnka; dodać fasolę, marchew i jarmuż. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować na wolnym ogniu przez 45 minut.
Wymieszaj makaron z zupą; kontynuuj gotowanie, aż makaron będzie miękki, ale twardy do ukąszenia, o 15 minutach. więcej. Top każdej misce z 1 łyżką parmezanu do serwowania.