Złote warstwy cebulowe z Gruyère i Prosciutto
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj Złote warstwy cebuli z Gruyère i Prosciutto. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 271 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką wodę, musztardę, substytut jajek kartonowych i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać francuski chleb można śledzić to danie główne z Francuski Budyń Chlebowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Gruyere & Prosciutto Strata, Grillowane Złote Gruyere i tortille Prosciutto, oraz Karmelizowana cebula, szpinak i warstwy Gruyere z smażonymi pomidorami Cherry.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i prosciutto, i smażyć 5 minut lub aż cebula zacznie brązowieć.
Dodaj wodę; przykryj, zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu 30 minut. Odkryć i gotować na wolnym ogniu 30 minut lub aż płyn prawie wyparuje. Super.
Połączyć mleko, musztardę, pieprz i substytut jajka w dużej misce i mieszać trzepaczką, aż mieszanina zostanie dobrze wymieszana. Wymieszać w mieszaninie cebuli.
Dodać chleb, podrzucając delikatnie do herbu.
Ułóż połowę mieszanki chleba w jednej warstwie w naczyniu do pieczenia 11 x 7 cali.
Posypać 1/2 szklanki sera, a top pozostałą mieszaninę chleba. Przykryć warstwy i schłodzić 8 godzin lub przez noc.
Piec w temperaturze 350 przez 25 minut.
Posypać 1/2 szklanki sera; piec dodatkowe 20 minut lub aż zestaw.