Sałatka z grillowanego bakłażana i szparagów

Sałatka z grillowanego bakłażana i szparagów
Grillowany bakłażan i sałatka ze szparagów może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 231 kalorii, 8G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.79 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Mieszanka soli i mielonego pieprzu, ocet balsamiczny, endywia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Sałatka Z Grilla Z Bakłażanem, Sałatka Z Grillowanego Bakłażana, oraz Sałatka Z Grillowanego Bakłażana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na średnim ogniu i lekko nasmaruj ruszt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Wrzucić szparagi, bakłażan i pomidory z około 1/2 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
BakłażanBakłażan
PomidorPomidor
SólSól
3
Ułożyć warzywa na rozgrzanym grillu; gotować do miękkości, 5 do 7 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
W misce ubić oliwę z oliwek i ocet na gładką masę; doprawić do smaku solą i czarnym pieprzem. Wrzucić romaine, endive, i dressing razem w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
RomaineRomaine
OcetOcet
EndiveEndive
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Podawać grillowane warzywa na wierzchu ubranej mieszanki sałaty; posypać parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
WarzywaWarzywa
SałataSałata
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn