Zupa ziemniaczano-kapusta z Gruyère
Need a zupa bezglutenowa? Zupa ziemniaczano-kapusta z Gruyère może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 194 kalorie, 10g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka liścia laurowego, jarmuż, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa z cebuli, pora i jarmużu z grzankami Gruyere, Kale & Gruyère Panini, oraz Kapusta i zupa ziemniaczana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; gotować 8 minut lub do miękkości, często mieszając.
Dodać czosnek; gotować 30 sekund, stale mieszając. Wymieszać bulion, ziemniaki, sól i liść laurowy; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 15 minut lub do ziemniaków jest miękka.
Wymieszać z jarmużem i bazylią. Przykryć i dusić 10 minut lub do jarmużu jest miękka. Odrzuć liść laurowy. Ziemniaki częściowo rozgnieść masherem ziemniaczanym, aż będą grube i grube. Top z serem.