Zupa Ze Świeżych Owoców
Świeża zupa owocowa może być właśnie tą zupą, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 196 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 8% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 13 osób próbowało i polubiło ten przepis. Będzie hitem w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, truskawki, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 54%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Zupa Ze Świeżych Owoców, Zupa Ze Świeżych Owoców, oraz Suflet Z Marakui Z Zupą Z Owoców Ananasa podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu wymieszać sok pomarańczowy z wodą zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Wyjąć 1/2 szklanki soku; odstawić.
Do rondla dodać cukier, laskę cynamonu i goździki; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.
Połączyć skrobię kukurydzianą i sok pomarańczowy do uzyskania gładkiej; wymieszać na patelni. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać do 2 minut lub do zgęstnienia.
Zdjąć z ognia i wymieszać z sokiem z cytryny.
Wlać do dużej miski; przykryć i schłodzić. Tuż przed podaniem wyjąć przyprawy i wymieszać z owocami.