Zupa ziemniaczana Zupa Zupa ziemniaczana może być dobrym przepisem, aby poszerzyć swój repertuar dania głównego. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 365 kalorii, 15g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 147 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, sól, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, co jest solidne. Spróbuj Serowa zupa warzywna {AKA zupa ziemniaczana z serem brokułowym}, Boczkowo-Cheddarowa zupa kalafiorowa (niskowęglowodanowa alternatywa dla pieczonej zupy ziemniaczanej!)- Iowa Girl Eats, oraz Zupa Ziemniaczana Z Szynki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść ziemniaki, marchew, seler, cebulę i sól w dużym garnku z wodą do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Marchew
Seler
Cebula
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
W międzyczasie masło, mleko i Mąkę połączyć w małym rondlu na średnim ogniu. Stale mieszaj, aż będzie gładka i gęsta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Mąka Uniwersalna
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Wlać mieszaninę mleka do gotowanych warzyw. Mieszaj kukurydzę i ser, aż ser się rozpuści.