Zupa z szynki i fasoli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 410 kalorii, 29g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 3,41 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 14898 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz Kości szynki, szynka, tymianek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką, Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, oraz Suwaki z szynką i serem hawajskim.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu, dodać cebulę, marchew i seler i gotować do miękkości, około 7-10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 średniego Ogórka, Obranego, Pozbawionego Gniazd Nasiennych I Pokrojonego W Paski
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać czosnek i tymianek i gotować, aż pachnące, o minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
2 Szklanki Ząbków Czosnku
3
Dodaj bulion, białą fasolę i kości szynki, doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i niech gotować, pokryte, aż fasola będzie miękka, o 1-2 godziny.
Usuń kość lub szynkę, a jeśli używasz szynki, usuń z nich mięso i pokrój w kostkę lub rozdrobnij.Ewentualnie przecier część lub całość zupy blenderem, dodać szynkę i doprawić solą, pieprzem i cayenne do smaku.