Zupa z szynki, fasoli i boczku z kiszoną kapustą
Zupa z szynki, fasoli i boczku z kiszoną kapustą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,08 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 775 kalorii. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz olej roślinny, chleb na zakwasie, marchewkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Zupa z fasoli, ziemniaków i kiszonej kapusty, Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką, oraz Zupa fasolowa z boczkiem.
Instrukcje
Rozgrzać olej w garnku do zupy lub holenderskim piekarniku.
Dodać szynkę i brązowy, a następnie usunąć i rezerwy. Roztopić na maśle i dodać czosnek, cebulę, ziemniaki, marchew i liść laurowy. Częściowo przykryć i gotować do zmiękczenia, 10 protokół.
Dodaj bulion, 2 szklanki wody, zarezerwowane szynka i boczek, kapusta kiszona i fasola, i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki są gotowane i smak zupy łączy, 15 minut więcej. Doprawić solą i pieprzem.
Całkowicie schłodzić i przechowywać do posiłku przed make-ahead.
Aby służyć, podgrzać na średnim ogniu.
Dodać natkę pietruszki tuż przed podaniem i podać chleb na stole.