Zupa Z Squasha, Marchewki I Makaronu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj squasha, marchewki i zupy z makaronem. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 414 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.56 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka mielonej kurkumy, chrupiące masło orzechowe, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Zupa Z Makaronem Butternut Squash, Czerwona Curry zupa z makaronem Ramen z indykiem i dyni, oraz Zupa curry z marchewki i squasha dla podobnych receptur.
Instrukcje
Delikatnie podsmażyć cebulę, czosnek i imbir w oliwie z oliwek.
Dodać seler i marchew i gotować przez kilka minut.
Dodać squash i gotować przez kolejne kilka minut.
Wymieszać w proszku chili, kurkuma i masło orzechowe.
Wlać wywar z warzyw i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć do dusić i gotować, pokryte 30 protokół.
Dodać makaron i gotować jeszcze kilka minut przed przyprawą i dodając kolendrę.
Podawać posypane posypką prażonych orzeszków ziemnych.