Peklowana wołowina z kapustą może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.11 za porcję. To danie główne ma 380 kalorii, 15g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz marchew, cebulę, bulion wołowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać jęczmień szybkiego gotowania można śledzić to danie główne z Ciasteczka orzechowe, jęczmienne i kakaowe jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla dzień św. Patryka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Zupa Z Kapusty I Peklowanej Wołowiny, Zupa z peklowanej wołowiny i kapusty, oraz Zupa Z Kapusty Peklowanej Wołowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pulse cebulę, seler i marchew w robocie kuchennym, aż będą kawałki wielkości grochu. Masło rozpuścić w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Słonina Wieprzowa
2
Dodać posiekaną cebulę, seler i marchew oraz ziele angielskie i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa lekko zmiękną, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodaj pomidory do malaksera i pulsuj, aż drobno posiekasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
4
Przełożyć pomidory do garnka i dodać bulion wołowy, kapustę, ziemniaki, jęczmień i 4 szklanki wody; przykryć i doprowadzić do wrzenia. Odsłonić, zmniejszyć ogień do średnio niski i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki i jęczmień są miękkie, o 20 protokół. Wymieszać z peklowaną wołowiną i doprawić solą i pieprzem.