Zupa Z Makaronem Z Ciecierzycy
Zupa z makaronem z ciecierzycy może być tylko zupą, której szukasz. Jedna porcja zawiera 166 kalorii, 8G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 1336 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać makaron, marchew, ciecierzyca, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest super. Spróbuj Zupa Z Kurczaka Z Ciecierzycy-Makaron, Zupa Z Makaronem Z Ciecierzycy, oraz Zupa Z Makaronem Z Ciecierzycy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyłożyć duży garnek do zupy z bulionem, około 1/4 szklanki.
Dodaj marchew, seler i cebula i saute na dużym ogniu, aż cebula są przezroczyste, o 3 protokół.
Dodać grzyby i więcej bulionu w razie potrzeby. Nadal gotować na dużym ogniu, aż grzyby będą miękkie, o 3 protokół.
Dodaj pozostały bulion, liście laurowe, miso i tamari. Przykryć i doprowadzić do wrzenia. Po zagotowaniu dodać makaron i zmniejszyć ogień do średniej. Gotować przez kolejne 6 minut, lub do makaronu jest al dente (dostosować czas odpowiednio). Mieszamy ciecierzycę i testujemy smak.
W razie potrzeby lub potrzeby dodać więcej miso lub soli. Pozwól zupie podgrzać ciecierzycę. Wyłowić liście laurowe i podawać.Informacje Żywieniowe
44gdietary Fiber11gSugars7gProtein17g