Zupa z lubczyku na wiosnę
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj zupy z lubczyku na wiosnę. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 243 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis z odżywionej kuchni ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz liście lubczyku, masło, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Zupa ze świeżego grochu i lubczyku, Zupa z lubczyku i sałaty, oraz Zupa Z Selera, Lubczyku I Migdałów.
Instrukcje
Roztopić masło w garnku z grubym dnem na średnim ogniu. Gdy spieni się, zmniejszyć ogień do medium i mieszać w zielonej i żółtej cebuli. Smażyć do pachnącego, około pięciu minut.
Wlać bulion z kurczaka i wymieszać z posiekanymi ziemniakami. Dusić, pod przykryciem, około trzydziestu minut lub aż ziemniaki będą miękkie. Wymieszać z lubczykiem i gotować na wolnym ogniu, pod przykryciem, kolejne pięć lub sześć minut.
Zdjąć z ognia i zmiksować blenderem zanurzeniowym do uzyskania gładkiej konsystencji. Doprawić nierafinowaną solą morską i świeżo zmielonym pieprzem. Wymieszać łyżkę śmietany i podawać.