Zupa z krabów i brokułów może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 7. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 225 kalorii. Na 2,85 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz sok z cytryny, przetartą szałwię, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać zmieloną gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Jagodowe Z Gałką Muszkatołową jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 53%. Spróbuj Crab Chowder, Crab Chowder, oraz Crab Chowder dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Brokuły na parze, pod przykryciem, 2 minuty lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (14 Uncji) Puszka Bulionu Z Kurczaka
2
Umieść holenderski piekarnik pokryty sprayem do gotowania na średnim ogniu do nagrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 12 dolarów za butelkę.