Zupa z homara i kukurydzy z pieczoną śmietaną z czerwonej papryki

Zupa z homara i kukurydzy z pieczoną śmietaną z czerwonej papryki
Zupa z homara i kukurydzy z kremem z pieczonej czerwonej papryki to bezglutenowe przepis z 16 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 197 kalorii. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Dobrze sprawdza się jako niedroga zupa. Udaj się do sklepu i odebrać sól, bazylia, kłosy kukurydzy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 32%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Pieczona zupa kukurydziana z homarem, Pieczony pieprz i kukurydza Chowder, oraz Zupa Kukurydziana Z Kremem Z Czerwonej Papryki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wieszak na żywność z natryskiem do gotowania; umieścić na grillu na średnio gorących węglach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Umieść kukurydzę na stojaku i gotować 5 minut z każdej strony lub aż lekko rumiane. Chłodny; odciąć ziarna i odstawić, rezerwując kolby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
3
Przynieś 6 litrów wody i 1 łyżkę soli do wrzenia w dużym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
Zanurz homary, głową, we wrzącej wodzie; wróć do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować 10 minut dla pierwszego funta i 3 minut dla każdego dodatkowego funta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
5
Usuń homary szczypcami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
6
Usuń mięso ze szponów i ogonów; odstaw mięso na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
7
Umieść kolby kukurydzy i 10 szklanek wody w dużym garnku. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę. Wyrzuć kolby kukurydzy; wlej płyn przez cienki sitko z siatki drucianej do dużego pojemnika, odrzucając ciała stałe. Odstawić płyn na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
8
Boczek ugotować w dużym garnku, aż będzie chrupiący; usunąć boczek, rezerwując 2 łyżki kapieli na patelni. Odstaw boczek na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Podsmażyć cebulę w gorących kapiących 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
10
Dodaj zarezerwowany płyn i ziemniaki; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i dusić 15 minut lub aż ziemniaki będą miękkie. Wymieszać kukurydzę, mięso homara, mleko i następne 3 składniki; gotować na średnim ogniu 10 minut lub aż mieszanina prawie się zagotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Zielonej Cebuli, Drobno Posiekanej1 łyżka Zielonej Cebuli, Drobno Posiekanej
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
11
Zdjąć z ognia; wymieszać z bazylią. Każdą porcję uzupełnij boczkiem i kremem z pieczonej czerwonej papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
12
Podawać z krakersami, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania

Polecane wino: Chablis, Chardonnay

Homar w menu? Spróbuj połączyć się z Chablis i Chardonnay. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Możesz spróbować Domaine Louis Moreau Chablis. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 29 dolarów za butelkę.
Domaine Louis Moreau Chablis
Domaine Louis Moreau Chablis
Chablis osiąga swój charakterystyczny mineralny charakter dzięki chłodnemu północnemu klimatowi i wysoko wapiennej glebie. Domaine Louis Moreau Chablis jest owocowy i żywy, z nutami kwiatowymi i nutami jabłka i gruszki. Jasna kwasowość, mineralność i podniebienie zrównoważone przez okrągłość i finezję.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia5
Magazyn