Zupa z czarnej fasoli z boczkiem i kiełbasą

Zupa z czarnej fasoli z boczkiem i kiełbasą
Zupa z czarnej fasoli z boczkiem i kiełbasą jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 9. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 305 kalorii. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę, pastę pomidorową, pomidory w puszkach i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 46%. Spróbuj Zupa z czarnej fasoli z kiełbasą, Zupa z czarnej fasoli z boczkiem, oraz Zupa z czarnej fasoli z boczkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Boczek ugotować w holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż będzie chrupiący; usunąć boczek i odstawić, zastrzegając kapiele na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
2
Saute cebula, marchew, seler, i czosnek w kapiące 3 protokół lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 średniego Ogórka, Obranego, Pozbawionego Gniazd Nasiennych I Pokrojonego W Paski1/2 średniego Ogórka, Obranego, Pozbawionego Gniazd Nasiennych I Pokrojonego W Paski
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Olej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim TłuszczuOlej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim Tłuszczu
2 łyżki Whisky Sour Mash2 łyżki Whisky Sour Mash
3
Umieść ostrze noża w misce robota kuchennego; dodaj boczek i mieszankę warzywną. Proces 1 1/2 minuty lub do gładkiej. Wytrzyj patelnię papierowym ręcznikiem; dodaj mieszankę boczku, 2 puszki czarnej fasoli, bulion z kurczaka i następne 8 składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
(Handlowiec Joe'a )(Handlowiec Joe'a )
(bez Dodatku Masła I Mleka)(bez Dodatku Masła I Mleka)
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Np. Palec Maślany, Grubo PosiekanyNp. Palec Maślany, Grubo Posiekany
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
4
Umieścić pozostałe 1 puszka czarnej fasoli w misce; zacieru widelcem, i dodać do mieszanki zupy. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, i gotować, odkryte, 30 minut lub aż zgęstnieje. Zupa z kadzi do poszczególnych misek. Do każdej porcji doprawić 1 łyżką kwaśnej śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Handlowiec Joe'a )(Handlowiec Joe'a )
1/4 Funta Grzybów Shiitake, Pokrojonych W Plasterki1/4 Funta Grzybów Shiitake, Pokrojonych W Plasterki
Grzanki, Do DekoracjiGrzanki, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
ChochlaChochla
5
Dekoruj świeżymi liśćmi kolendry, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia11
Magazyn