Zupa z ciasta rybnego (odeng Tang)

Zupa z ciasta rybnego (odeng Tang)
Zupa z ciasta rybnego (odeng Tang) jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 1 i kosztuje $4.42 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 222 kalorie. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 8 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz ciasto rybne, daikon, kwadrat wodorostów i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Zupa Tang Hoon, ABC Soup (Luo Song Tang), oraz Galbi Tang (Koreańska Zupa Z Żeberek Wołowych) dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Skyfall Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W2 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia31
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn