Zupa warzywna w wolnowarze

Zupa warzywna w wolnowarze
Zupa warzywna w wolnowarze może być dobrym przepisem na rozszerzenie Twojego pudełka z przepisami na dania główne. Ten przepis jest dla 10 osób. Jedna porcja zawiera 149 kalorii , 14 g białka i 2 g tłuszczu . Za 67 centów za porcję ten przepis pokrywa 14% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Mieszanka wody, selera, pieprzu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Zima będzie jeszcze bardziej wyjątkowa z tym przepisem. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, bezmleczną i Whole 30. Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 8 godzin i 15 minut . Jest dostarczany przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 74% . Ta ocena jest solidna. Podobne przepisy to : Zupa z jęczmieniem i wołowiną w wolnowarze , ZUPA GUMBO Z KURCZAKIEM W WOLNOWARZE i Zupa minestrone w wolnowarze .

Instrukcje

1
W wolnowarze o pojemności 3 qt. połącz pierwszych 12 składników. Przykryj i gotuj na wysokim ogniu przez 6-8 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Dodaj mieszane warzywa; przykryj i gotuj przez kolejne 2 godziny lub do momentu, aż mięso i warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia34
Magazyn