Zupa truskawkowa IV

Zupa truskawkowa IV
Zupa truskawkowa IV wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 1,61 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 165 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz wino, sok pomarańczowy, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Sprawdza się jako zupa przyjazna dla budżetu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Zupa Deserowa Truskawkowa, Schłodzona Zupa Truskawkowa, oraz Zupa Truskawkowo-Malinowa.

Instrukcje

1
W małym rondlu wymieszać wino z cukrem i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Gotuj przez 5 minut, a następnie usuń z ognia.
3
Ochłoń.
4
Truskawki Puree i mieszanka wina w blenderze lub robocie kuchennym. Zmiksować na bardzo gładką masę, a następnie wymieszać z sokiem pomarańczowym. Schłodzić przez co najmniej 3 godziny przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
TruskawkiTruskawki
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn