Zupa Pomidorowo-Jęczmienna

Zupa Pomidorowo-Jęczmienna
Zupa pomidorowo-jęczmienna może być właśnie zupą, której szukasz. Jedna porcja zawiera 175 kalorii, 6G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.53 za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i podnieś sól, parmezan, pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa pomidorowa, wołowa i jęczmienna, Zupa Pomidorowa Z Indyka Jęczmiennego, oraz Zupa Pomidorowo-Jęczmienna Z Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Jęczmień gotować w dużym garnku z wodą do miękkości, ale nadal żucia (40 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
JęczmieńJęczmień
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Drenaż.
3
Tymczasem w dużym garnku rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Dodać cukinię i czosnek; gotować, aż cukinia zacznie zmiękać (2 minuty).
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
CzosnekCzosnek
5
Dodać pomidory, bulion, sól i 1/2 szklanki bazylii; doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż pomidory zmiękną (7 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
BazyliaBazylia
BulionBulion
SólSól
6
Zupę podzielić na 4 miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
7
Dodać jęczmień i pozostałą 1/4 szklanki bazylii; top z parmezanem, i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
JęczmieńJęczmień
BazyliaBazylia
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn