Zupa marchewkowo-imbirowa z masłem Chile i prażonymi orzeszkami ziemnymi

Zupa marchewkowo-imbirowa z masłem Chile i prażonymi orzeszkami ziemnymi
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur zupy, więc dać marchew-imbir zupa z masłem Chile i prażone orzeszki ziemne spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.1 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 178 kalorii. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz imbir, ziemniaki o białej skórze, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pikantne prażone orzeszki ziemne Chile i Pepitas, Zupa marchewkowo-imbirowa pieczona, oraz Pieczona Zupa Z Marchwi Imbirowej.

Instrukcje

1
Wymieszać wszystkie składniki wmała miska. Kryj się i wyluzuj. Doprowadzić do roomtemperatura przed użyciem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
1
Roztopić 2 łyżki masła w largepot na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Grzybów Morelowych1/4 Funta Grzybów Morelowych
2
Dodać marchew, cebulę, ziemniaki i imbir; posypać solą i podsmażyć, aż warzywa będą lekko posmażone, ale nie brązowe, często mieszając, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(bez Dodatku Masła I Mleka)(bez Dodatku Masła I Mleka)
1/2 średniego Ogórka, Obranego, Pozbawionego Gniazd Nasiennych I Pokrojonego W Paski1/2 średniego Ogórka, Obranego, Pozbawionego Gniazd Nasiennych I Pokrojonego W Paski
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
2 łyżki Whisky Sour Mash2 łyżki Whisky Sour Mash
3
Dodać 5 szklanek bulionu; doprowadzić do wrzenia.Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa są miękkie, o 20 protokół. Lekko ostudzić, nasteppuree partiami w blenderze, aż będzie gładka.Powrót zupy do tego samego garnka; w razie potrzeby, dodać więcej o 1/4 szklanki do cienkiej zupy. Przyprowadź tosimmera. Doprawić solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Grzanki, Do DekoracjiGrzanki, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
4
Zupa z chochli do misek. Top z małą łyżką masła chile; posypać orzechami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Grzybów Morelowych1/4 Funta Grzybów Morelowych
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
Grzanki, Do DekoracjiGrzanki, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
ChochlaChochla
5
Bon Appétit
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn