Zupa Marchewkowa Z Czerwonej Papryki
Czerwona papryka zupa marchewkowa jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 zupa. Ten przepis służy 2 i kosztuje 95 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 205 kalorii, 2G białka, oraz 16G tłuszczu. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 40 mówi, że trafił w sedno. Mieszanka soli, cebuli, mielonego pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Czyste Jedzenie Marchew I Imbir Zupa Z Czerwonej Soczewicy, Zupa Z Czerwonej Papryki, oraz Krem z czerwonej papryki zupa.
Instrukcje
Pokrój czerwoną paprykę, marchewkę i cebulę thinly.In rondel, rozgrzać oliwę z oliwek i podsmażyć wszystkie warzywa przez kilka minut.Wymieszać z wodą i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż wszystkie warzywa będą miękkie.Wyłączyć ogień i ostudzić przez 10 do 15 minut.
Przełożyć do blendera i puree zupę, aż będzie gładka.Odstawić zupę do rondla, wymieszać z dodatkiem migdałów i soli.Ponownie włączyć ogrzewanie i podgrzać zupę.
Dodaj świeżo zmielony czarny pieprz do smaku.