Zupa kukurydziana pieczona z Chorizo-kozim serem Quesadilla

Zupa kukurydziana pieczona z Chorizo-kozim serem Quesadilla może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 548 kalorii, 17g białka, oraz 35 g tłuszczu każdy. Na $2.89 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka chorizo, cebula, kłosy kukurydzy, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Grillowana kukurydza, cebula i bita kolendra kozi ser Quesadilla, Quesadilla z kozim serem, szparagami, grzybami i pieczoną salsą Tomatillo, oraz Gofrowo-Ser Quesadilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zeskrobać ziarna z każdego kłosu kukurydzy ostrym nożem. W dużym rondlu na średnim ogniu rozgrzać masło i olej.
Dodać cebulę i czosnek i gotować do miękkości. Podnieść ogień do wysokiej, dodać wino i gotować do zmniejszenia. Zmniejsz ogień do średniego, dodaj kukurydzę i pot przez 5 minut.
Dodać wywar i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte przez 20 protokół.
Umieścić mieszaninę partiami w blenderze i zmiksować na gładką masę. Powrót mieszaninę do patelni i podgrzać na średnim ogniu. Zamieszać w śmietanie i gotować, aż gorące, o 1 minutę. Podzielić na 8 miseczek i udekorować szczypiorkiem.
Na patelni na średnim ogniu, gotować chorizo 10 do 12 protokół. Obrać i pokroić cienko. Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Umieść 4 tortille na nieczystej blasze do pieczenia. Sery, chorizo i kolendrę podzielić na 4 tortille i doprawić solą i pieprzem do smaku. Stos, aby dwie 2 warstwowe tortille i top z pozostałych 2 tortille.
Piec przez 8 do 12 minut, aż złoty kolor i ser topi. Pokroić na pół i podawać razem z boczną zupą.