Zupa kukurydziana i Squash
Zupa kukurydziana i Squash to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Ta zupa ma 133 kalorie, 4G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu, soli, ziaren kukurydzy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Jesień. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Zupa kukurydziana i Squash z chrupiącą pancettą, zupa kukurydziana, jak zrobić zupę kukurydzianą / soup s, oraz Gnocchi Z Kabaczkiem I Słodką Kukurydzą.
Instrukcje
Roztopić masło w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę na patelnię; przykryć i gotować 10 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Dodać kukurydzę i kolejne 4 składniki (przez pieprz); doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 15 minut. Lekko schłodzić.
Połowę mieszanki kukurydzy umieścić w blenderze.
Usuń środkową część pokrywy blendera( aby umożliwić ucieczkę pary); zabezpiecz pokrywę blendera na blenderze.
Umieść czysty ręcznik nad otworem w pokrywie blendera (aby uniknąć rozprysków). Zmiksować na gładką masę. Mieszankę kukurydzy przecedzić przez sito do dużej miski; wyrzucić ciała stałe. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną kukurydzy.
W razie potrzeby udekoruj plastrami kwiatu squasha.