Krem z squasha i zupa z Pora może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 30. Jedna porcja zawiera 201 kalorii, 12g białka, oraz 13g tłuszczu. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka masła, mleka, śmietany do ubijania i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zupa Z Dyni - Pora, Zupa Porowa Z Dyni, oraz Zupa z szynki, Pora, kopru włoskiego i dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Odrzuć korzenie i zielone wierzchołki pora.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
2
Pory pokroić na pół wzdłuż; dobrze spłukać i posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
3
Roztopić masło w holenderskim piekarniku na średnim ogniu; dodać pory, i smażyć 4 protokół lub do miękkości. Zamieszaj w squasha i następne 4 składniki; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 40 minut lub aż squash jest tender.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Nóż Do Obierania
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście Pietruszki
4
Wyjąć z ognia i ostudzić 10 minut.
5
Proces mieszanki squasha, partiami, w maszynce lub blenderze, aż będzie gładka, zatrzymując się, aby zeskrobać boki. Powrót mieszaninę do holenderskiego piekarnika; mieszać w ubijanie śmietany i mleka, i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 20 minut lub aż dokładnie ogrzane. (Nie gotować.)