Zupa Jagnięca Jęczmienna
Jagnięcina jęczmień zupa może być tylko głównym daniem szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 1,52 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 284 kalorie. Mieszanka wody, consomme wołowiny, pomidory w puszkach i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć jęczmień można śledzić to danie główne z Budyń Jęczmienny Pieczony jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest solidne. Spróbuj Zupa z jagnięciny i jęczmienia, Zupa z jagnięciny i jęczmienia, oraz Obfita zupa jagnięca i jęczmienna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu i mieszać w mielonej jagnięciny i cebuli. Gotować i mieszać, aż jagnięcina jest równomiernie rumiane i cebula są przezroczyste.
Odcedzić i wyrzucić nadmiar tłuszczu.
Wymieszać w pomidory i ich cieczy, woda, consomme, i zupa pomidorowa.
Dodaj marchew, seler i jęczmień, i doprawić chili w proszku i pieprzem. Dusić na średnim ogniu przez 45 minut.