Zupa grochowa z grzankami czarnego kota to bezglutenowe i pierwotne zupa. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 138 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.26 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka ząbków czosnku, tymianku, selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zupa Grochowa Z Grzankami Czarnego Kota-W, Zupa Succotash z grzankami z czarnego pieprzu, oraz Zupa Kalafiorowa Z Grzankami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zrób zupę: podsmaż boczek w dużym garnku na średnim ogniu, aż będzie chrupiący i brązowy.
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Wyjąć i odstawić na bok.
3
Dodaj cebulę, marchew i seler na patelnię; smażyć, aż warzywa zaczną mięknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodać czosnek; smażyć przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
5
Dodać bulion, wodę, groch, liście laurowe i tymianek; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, częściowo przykryć garnek i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa będą miękkie i groszek rozpada się, mieszając od czasu do czasu, 1 do 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego