Zupa Golden Squash

Zupa Golden Squash
Zupa Golden Squash może być tylko zupa szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,55 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 169 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka soli porcini, dyni, creme fraiche i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Zupa Golden Squash, Herbed Golden Squash Soup, oraz Szybka Zupa Golden Squash.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill do 350 stopni F. obrać i pokroić dyni na 1 do 2-calowe kliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszona żurawina Lub Posiekane Suszone Wiśnie Lub Mieszanka ObuSuszona żurawina Lub Posiekane Suszone Wiśnie Lub Mieszanka Obu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Umieścić w dużej misce i doprawić syropem klonowym i Chińskim 5-przyprawowym proszkiem. Grill squash aż pojawią się znaki grill, o 4 minut na stronie. Odstawić do ostygnięcia. W międzyczasie zmiażdżyć nasiona kolendry w moździerzu i tłucz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Nasiona KolendryCałe Nasiona Kolendry
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
3
Rozgrzać oliwę w dużym garnku na średnim ogniu i dodać cebulę. Gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
4
Dodać kolendrę i płatki czerwonej papryki i gotować, aż cebula są ledwo karmelizowane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
5
Dodaj grillowany squash i rosół z kurczaka i doprowadzić do wrzenia. Obniżyć ciepło do średniego i gotować na wolnym ogniu przez 15 do 20 minut, aby pomóc w rozwoju smaków. Zdejmij zupę z ognia i zmiksuj w blenderze, aż będzie gładka. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Jeśli zupa robi się zbyt gęsta, dodaj więcej bulionu z kurczaka, aby ją przerzedzić. Szyfonada połowa liści szałwii, pozostawiając drugą połowę w całości. Wszystkie liście szałwii smażyć na patelni z gorącą oliwą, aż liście będą chrupiące i jeszcze zielone. Zupę przełożyć do filiżanek, wymieszać z 1 łyżeczką creme fraiche i udekorować smażoną szałwią i solą borowikową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
1 T Pieprzu Białego W Proszku1 T Pieprzu Białego W Proszku
Creme FraicheCreme Fraiche
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
(duża Tuba)(duża Tuba)
Zielona Papryka, Pokrojona W 1-calowe KawałkiZielona Papryka, Pokrojona W 1-calowe Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
ChochlaChochla
1/2 Litra Beztłuszczowej Kwaśnej śmietany1/2 Litra Beztłuszczowej Kwaśnej śmietany
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia38
Magazyn