Zupa fasolowo-warzywno-zbożowa to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 3. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 46g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 1069 kalorii. Na 5,33 zł za porcję, ten przepis okładki 55% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odebrać pory, brązowy ryż, pory i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać brązowy ryż można śledzić to danie główne z Pudding Ryżowy Brązowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Greens & Grains, Wiosenne Zielenie - I Ziarna!, oraz Zielenina i ziarna mieszają się.