Zupa Fasolowa Granatowa I

Zupa Fasolowa Granatowa I
Zupa fasolowa granatowa i jest bez glutenu i bez nabiału danie główne. Na 44 centy za porcję, ten przepis okładki 17% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 233 kalorie, 16G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz szynkę, sól, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać szynki można śledzić to danie główne z Deser Apple Graham jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 25 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na solid spoonacular wynik 77%. Podobne przepisy obejmują Zupa Fasolowa Granatowa, Zupa Fasolowa Granatowa, oraz Zupa z indyka i granatu.

Instrukcje

1
Połącz fasolę, wodę, pomidory, cebulę, seler, czosnek, szynkę, bulion, sos Worcestershire, pietruszkę, czosnek i liść laurowy w garnku; doprowadzić do wrzenia. Podgrzać, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez dwie godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Liście LauroweLiście Laurowe
średnie Ciasto Dyniowe Każda)średnie Ciasto Dyniowe Każda)
PomidorPomidor
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SelerSeler
CzosnekCzosnek
FasolaFasola
CebulaCebula
StadoStado
WodaWoda
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodaj dodatkową wodę. Doprawić solą i pieprzem. Dusić przez dodatkowe dwie godziny. Wyrzucić liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Liście LauroweLiście Laurowe
WodaWoda

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 25 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia42
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn