Zupa dyniowa ze słodkimi grzankami

Zupa dyniowa ze słodkimi grzankami
Zupa dyniowa ze słodkimi grzankami to bezglutenowe przepis z 5 porcjami. Jedna porcja zawiera 47 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka mielonego pieprzu, mielonego pieprzu, imbiru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę zupę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 13%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Zupa dyniowa z cynamonowymi grzankami, Zupa grochowa z szynką i grzankami, oraz Zupa dyniowa z grzankami z szałwii na zakwasie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierwsze 9 składników ugotować w dużym rondlu na średnim ogniu 20 minut lub aż do całkowitego ogrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Podawać ze słodkimi grzankami.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
3
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy świeżego imbiru Spice World ground w słoiku.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Imbirświeży Imbir
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn