Zupa Albóndigas
Need a dairy free main course? Zupa Albóndigas może być spektakularny przepis spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 223 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.87 za porcję. Mieszanka jaj, kolendra, sól, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Zupa Albondigas, Zupa Albondigas, oraz Zupa Albóndigas dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 4-do 5-Quart patelni, połączyć cebulę, marchew, pomidory i ich soki, 5 1/2 szklanki bulionu i 1/2 szklanki wody. Ustaw patelnię na wysokim ogniu i przykryj.
Tymczasem w misce połączyć pozostałe 1/2 szklanki bulionu, wołowina, ryż, mąka, jajko, 1/4 łyżeczki soli i 1/2 szklanki kolendry.
Wymieszaj z rękami, aby dobrze się wymieszać.
Na patelnię wrzucić bulion z warzywami i mięso w 1 łyżce porcji. Gdy zupa się zagotuje, zmniejszyć ogień do delikatnego gotowania na wolnym ogniu, przykryć patelnię i gotować 20 minut.
Wymieszaj pozostałą kolendrę do zupy i chochli do misek.