Znikające Karmelowo-Jabłkowe Batoniki

Znikające Karmelowo-Jabłkowe Batoniki
Znikające karmelowe batony jabłkowe wymagają około 1 godzina od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 191 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz vanillan ekstrakt, cukier ciastko ciasto, ser śmietankowy, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Halloween będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 13%. Podobne przepisy to Jabłkowe batoniki owsiane z sosem cynamonowo-karmelowym {i niesamowity karmelowy dip jabłkowy!}, Batoniki z czekoladą i znikającymi piankami, oraz Karmelowe Batoniki Z Szarlotką.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Naciśnij ciasto ciasteczkowe na dnie blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Paluszki Precelkowe I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Paluszki Precelkowe I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
3
Piec w nagrzanym piekarniku, aż jasno-złoty kolor, 10 do 12 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Wyjąć z piekarnika i całkowicie ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Wymieszać serek śmietankowy, brązowy cukier i ekstrakt waniliowy razem w misce, aż będzie gładka; złożyć w chipsy cynamonowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
Chipsy CynamonoweChipsy Cynamonowe
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
RamięRamię
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Na schłodzonym ciastku rozprowadzić masę z serem śmietankowym i posmarować plasterkami jabłka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
7
Posypać cukrem cynamonowym i gałką muszkatołową warstwą plastra jabłka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier CynamonowyCukier Cynamonowy
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
8
Pokroić w kwadraty.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn