Zippy Corn on the Cob

Zippy Corn on the Cob
Przepis Zippy kukurydza na kolbie można zrobić w około 35 minut. Ten bezglutenowy i lakto ovo wegetariański przepis serwuje 6 i kosztuje $1.2 za porcję. Ta przystawka ma 228 kalorii, 4G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką sól, pieprz, kukurydzę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Jest to raczej niedrogie przepis dla fanów amerykańskiego jedzenia. Z łyżką wynik 20%, to danie jest raczej złe. Zupa Kukurydziana Zippy, Zippy Chicken Corn Chowder, oraz Wolno Pieczony Łosoś Z Rozkoszną Kukurydzą są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Umieść kłosy kukurydzy na dużym arkuszu dwuwarstwowej folii o dużej wytrzymałości. W małej misce połącz pozostałe składniki; posmaruj kukurydzę. Złóż folię wokół kukurydzy i szczelnie zamknij.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza Na KolbieKukurydza Na Kolbie
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
2
Grilluj pod przykryciem na średnim ogniu przez 25-30 minut lub do miękkości kukurydzy, obracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn