Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zimnego makaronu sezamowego z letnimi warzywami. Jedna porcja zawiera 1282 kalorie, 19g białka, oraz 120 g tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje $4.94 za porcję. Jest idealny do 4 Lipca. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz Sriracha, liście kolendry, kawałki wielkości zapałek letnie warzywa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Makaron sezamowy na zimno z warzywami, Makaron Sezamowy Na Zimno 66, oraz Makaron sezamowy na zimno 66 dla podobnych receptur.
Dodać warzywa; wrzucić do herbu. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
8 (U-12) Krewetek
3
Makaron ugotować w dużym garnku z gotowanąsoloną wodą, mieszając od czasu do czasu, aż aldente; odcedzić. Uruchom makaron pod zimną wodą, aby je schłodzić; dobrze odcedzić i dodać do bowlwith warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
4
Dodać kolendrę i szalotki; doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
5
Posypać sezamem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
6
W porcji: 380 kalorii, 20 g tłuszczu, 7 g błonnika