Zielony Minestron

Zielony Minestron
Zielony Minestrone może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 361 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.23 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś sól, rosół z kurczaka, świeżo zmielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 81%. Podobne przepisy to Zielony Minestron, Zielony Minestron, oraz Wiosenny Zielony Minestrone.

Instrukcje

1
W dużym rondlu rozgrzać olej na umiarkowanie małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać cebulę, koper włoski, seler i 1/4 łyżeczki soli. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa zaczną mięknąć, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Dodać ziemniaki, bulion, wodę, Pozostałe 1 1/4 łyżeczki soli i pieprz. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut. Wymieszać makaron i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4
Dodać chard Szwajcarski i szpinak i przynieść zupę z powrotem na wolnym ogniu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa zwiędną i makaron jest miękki, o 5 minut dłużej. Wymieszać z parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
ZieloniZieloni
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
5
Wariacje
6
Do tej zupy potrzeba w sumie 8 filiżanek rozdrobnionej zieleni. Użyj jednej lub dowolnej kombinacji następujących: boćwina, szpinak, eskarole, zielona kapusta lub jarmuż. Im więcej różnorodności, tym lepiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona KapustaZielona Kapusta
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
EscaroleEscarole
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
ZieloniZieloni
JarmużJarmuż
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
7
Rekomendacja wina: najlepszym wyborem z tymi wszystkimi zieleniami jest urocza, owocowa czerwień, taka jak Beaujolais lub Valpolicella. Jasne smaki jagodowe kontrastują z warzywami i podkreślają je.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
ZieloniZieloni
Maleńkie Tarty W Czerwonej PanierceMaleńkie Tarty W Czerwonej Panierce
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia62
Magazyn