Zdrowy Budyń Bananowy
Przepis zdrowy budyń bananowy może zaspokoić Twoje pragnienie w ok. 8 godzin i 20 minut. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 335 kalorii. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 31 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz waniliowe ciasteczka waflowe, jogurt waniliowy, pudding błyskawiczny waniliowy i mieszankę wypełniającą ciasto oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Zdrowe Babeczki Bananowo-Czekoladowe, Jak zrobić Pudding Chia-i truskawkowy bananowy Pudding chia Parfait, oraz Budyń Bananowy.
Instrukcje
W dużej misce, beat mleka i budyniu wymieszać z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż dobrze wymieszane; beat w jogurcie. Złożyć ubitą polewą.
Umieścić 24 wafle waniliowe w jednej warstwie w ungreased 13x9-inch (3-quart) szklane naczynie do pieczenia. Połowę masy budyniowej łyżka na wafle.
Ułożyć 6 pokrojonych bananów na budyniu. Łyżka pozostałej mieszanki budyniowej nad bananami. Pozostałe 24 wafle waniliowe ułożyć na wierzchu budyniu.
Przykryć; przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny, ale nie dłużej niż 8 godzin. Tuż przed podaniem udekoruj dodatkowymi plasterkami banana.