Zdrowe Pieczone Chipsy Ziemniaczane
Zdrowe pieczone chipsy ziemniaczane mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1176 kalorii, 92g białka, oraz 65 g tłuszczu. Ten przepis służy 1 i kosztuje $10.63 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Recipezaar. Jeśli masz masło, mleko, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Super Bowl Snacks: Załadowane Pieczone Ziemniaki Nachos Z Chipsów Ziemniaczanych, Ryba pieczona w piecu i frytki ze słodkich ziemniaków, oraz Loaded Baked Potato Chip Dip dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój rybę na kawałki wielkości porcji.
Umieść mleko w płytkim bowl.In kolejna płytka miska, połączyć chipsy ziemniaczane, parmezan, tymianek, czosnek w proszku, pieprz.Ryby zanurz w mleku, a następnie z mieszaniną chipsów ziemniaczanych.
Posypać nasmarowane 8-calowy plac pieczenia naczynia z okruchów; skropić masłem.
Piec w temperaturze 500 stopni przez 12-14 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.