Zdrowe I Pyszne: Biała Fasola Bruschetta
Zdrowe i pyszne: biała fasola Bruschettan jest Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 79 kalorii. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Ten przepis od Serious Eats ma 91 fanów. Mieszanka bagietki, oliwa z oliwek, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Zdrowe i pyszne: Ragout z białej fasoli i grzybów, Zdrowe i pyszne: Puree z białej fasoli z gotowanymi jajkami, oraz Zdrowe i pyszne: Dip ze szpinakiem i fasolą Cannellini dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce wymieszaj fasolę, pomidory, oliwki, 4 łyżki oliwy z oliwek, bazylię, czosnek oraz sól i pieprz do smaku.
Ułożyć chleb na blasze do pieczenia.
Posmaruj oliwą z oliwek. Broil kilka centymetrów od ciepła, o 1 minutę, lub do złotego.
Na każdą kromkę chleba posmarować odrobiną koziego sera. Top z mieszanki fasoli.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castellani Chianti Annata z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
Jasny rubinowy czerwony kolor. Nos jest intensywny i owocowy z fioletowym zapachem i lekką nutą wiśni i czerwonej porzeczki. Podniebienie jest suche i zrównoważone, lekko garbnikowe, które zamienia się w aksamitną miękkość.Dobrze komponuje się z pysznymi makaronami do pikantnych dań z makaronu. Idealny do pieczenia, steków i grillowanej cielęciny.Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo