Zdrowe babeczki ze słodkich ziemniaków to bezmleczne poranny posiłek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 180 kalorii. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Ten przepis jest lubiany przez 15 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mus jabłkowy, cukier, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co jest raczej złe. Spróbuj Naprawdę Zdrowe, Naprawdę Dobre Babeczki Ze Słodkich Ziemniaków, Zdrowy Koktajl Z Placka Ziemniaczanego, oraz Zdrowe Skórki Ze Słodkich Ziemniaków dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj 12-szklankową puszkę muffinek.
Wymieszać mieszaninę mąki do mieszaniny słodkich ziemniaków, aż po prostu połączone. Delikatnie wymieszać sos żurawinowy na ciasto. Łyżka ciasta do przygotowanej muffinki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie Polenty
5
Piec w nagrzanym piekarniku, aż muffinki będą rumiane i topy odskoczą po naciśnięciu lekko w środku, około 30 minut. Schłodzić w puszce na muffinki przez 5 minut przed wyjęciem do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie Polenty
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół