Zdrowa Francuska Zupa Cebulowa
Zdrowa francuska zupa cebulowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 296 kalorii, 13g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz parmezan, chleb bagietka, sos sojowy, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest to niedrogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%. Podobne przepisy to Le Cafe Ile St. Louis zupa cebulowa Gratinee – to nowe podejście do klasycznej francuskiej zupy cebulowej, Francuska zupa cebulowa zapiekana Francuska Pizza chlebowa i sałatka z Dijon Vinaigrette, oraz Crockpot francuska zupa cebulowa z serowym tostem francuskim.
Instrukcje
W 4-quart nonstick holenderski piekarnik, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać cebulę; gotować 10 minut, często mieszając. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Gotować od 35 do 40 minut dłużej, często mieszając, aż cebula będzie jasnoniebieska (cebula kurczy się podczas gotowania).
Wymieszać z bulionem, tymiankiem, pieprzem, liściem laurowym i sosem sojowym.
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej; przykryć i gotować 15 minut.
W międzyczasie Ustaw sterowanie piekarnikiem na pieczenie.
Ułóż plasterki bagietki na nieprzetworzonym arkuszu ciasteczek.
Ser posypać równomiernie na plastry. Broil z Topy 4 do 6 cali od ciepła 30 do 60 sekund lub aż ser topi. Obserwuj uważnie, aby ser się nie palił.
Aby służyć, zupa z kadzi do misek.
Podawać z plastrami bagietki.