Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc wypróbuj Harvest Fruit & Nut Pie. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 348 kalorii, 3G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz orzechy włoskie, gałka muszkatołowa, Skórki ciasto głębokie danie, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Batoniki do żucia z owocami i orzechami, Parfaits z owoców tropikalnych z batem z orzechów waniliowych, oraz Zbierz Owoce Chleb dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać jabłka, żurawinę, ananasa, orzechy włoskie i cukier. Przesiać razem brązowy cukier, mąkę, cynamon i gałkę muszkatołową; dodać do mieszaniny jabłek. Ułóż 2 skorupy pie w dwóch 9 " Pie talerze. Podzielić mieszaninę równo między Skórki ciasto; kropki każdy z masłem i przykryć wierzchnią skórkę ciasto, zaciskając do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Włoska Drobno Pokrojona
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)