Załadowane ciasteczka Owsiano-rodzynkowe to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 46. Jedna porcja zawiera 147 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz sodę oczyszczoną, ekstrakt z wanilii, staromodny płatek owsiany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Załadowane Ciasteczka Owsiane, Załadowane Ciasteczka Owsiane, oraz Załadowane Ciasteczka Owsiane dla podobnych receptur.
Dodaj masło, brązowy cukier i cukier granulowany do miski miksera stojącego wyposażonego w uchwyt łopatkowy (lub dużej miski, jeśli używasz miksera ręcznego) i ubijaj na średniej prędkości, aż będzie kremowy. Beat w jaja, jeden po drugim, aż włączone. Ubij w mleku i wanilii, aż do wymieszania. Zmniejsz prędkość do niskiej i stopniowo ubijaj mieszankę mąki. Ubić w owsie, rodzynki, orzechy włoskie i Kokosowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Upuść ciasto przez zaokrąglone łyżki stołowe na nieczystych blach do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
8
Piec na złoty kolor, o 12 protokół, przełączanie pozycji blach do pieczenia w połowie. Schłodzić ciasteczka na arkuszach na stojakach z drutu przez 1 minutę, a następnie przenieść do stojaków, aby całkowicie ostygnąć.