Zawijasy wołowe z mozzarellą
Mozzarella zawijasy wołowe może być tylko bezglutenowe przepis, którego szukałeś. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 1117 kalorii, 98g białka, oraz 70 g tłuszczu każdy. Na 11,79 zł za porcję, ten przepis okładki 52% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 14 powie, że trafił w sedno. Mieszanka pieprzu przeciwsłonecznego z licznika delikatesów, bazylia, olej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Marynowane Ziołowo Świeże Okłady Z Mozzarelli, Łatwe Okłady Z Bakłażana, Mozzarelli I Szynki, oraz Marynowane Ziołowo Świeże Okłady Z Mozzarelli.
Instrukcje
Piekarnik do 230C / wentylator 210C / Gaz
Przyprawić steki, umieścić kilka liści bazylii na każdym i podzielić mozzarellę między nimi. Połącz boki steków, aby utworzyć otwartą paczkę, zabezpieczając krawędzie drążkiem koktajlowym. Jeśli nadrabiasz dzień do przodu, przykryj i wyluzuj.
Podgrzać na dużym ogniu grubą puszkę do pieczenia, dodać olej i brązową wołowinę ze wszystkich stron powinno to zająć w sumie około 1 min, a mięso nadal będzie rzadkie w środku.
Dodajemy paprykę, oliwę i oliwki do puszki, zalewamy octem, następnie pieczemy 2-3 min na średnio wysmażone, dłużej Na Dobrze zrobione. Przykryć folią i pozostawić do 5 minut. Przed podaniem rozsypać pozostałą bazylią.