Zawijasy wołowe z mozzarellą

Zawijasy wołowe z mozzarellą
Mozzarella zawijasy wołowe może być tylko bezglutenowe przepis, którego szukałeś. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 1117 kalorii, 98g białka, oraz 70 g tłuszczu każdy. Na 11,79 zł za porcję, ten przepis okładki 52% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 14 powie, że trafił w sedno. Mieszanka pieprzu przeciwsłonecznego z licznika delikatesów, bazylia, olej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Marynowane Ziołowo Świeże Okłady Z Mozzarelli, Łatwe Okłady Z Bakłażana, Mozzarelli I Szynki, oraz Marynowane Ziołowo Świeże Okłady Z Mozzarelli.

Instrukcje

1
Piekarnik do 230C / wentylator 210C / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Przyprawić steki, umieścić kilka liści bazylii na każdym i podzielić mozzarellę między nimi. Połącz boki steków, aby utworzyć otwartą paczkę, zabezpieczając krawędzie drążkiem koktajlowym. Jeśli nadrabiasz dzień do przodu, przykryj i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
3 Plasterki świeżego Rabarbaru I Więcej Do Dekoracji3 Plasterki świeżego Rabarbaru I Więcej Do Dekoracji
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pałeczki KoktajlowePałeczki Koktajlowe
3
Podgrzać na dużym ogniu grubą puszkę do pieczenia, dodać olej i brązową wołowinę ze wszystkich stron powinno to zająć w sumie około 1 min, a mięso nadal będzie rzadkie w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
4
Dodajemy paprykę, oliwę i oliwki do puszki, zalewamy octem, następnie pieczemy 2-3 min na średnio wysmażone, dłużej Na Dobrze zrobione. Przykryć folią i pozostawić do 5 minut. Przed podaniem rozsypać pozostałą bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia69
Magazyn