Zapiekanki ziemniaczane z szynką i serem od początku do końca zajmują około 1 godziny i 25 minut. Za 1,4 dolara za porcję otrzymasz dodatek na 10 osób. Dbasz o swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy przepis zawiera 299 kalorii, 16 g białka i 12 g tłuszczu na porcję. Ten przepis z Taste of Home wymaga ziemniaków, cebuli, szynki i zagęszczonej zupy ziemniaczanej. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Dzięki temu przepisowi Wielkanoc będzie jeszcze bardziej wyjątkowa. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał niezbyt wysoką ocenę łyżką wynoszącą 39%. Ziemniaki zapiekane z szynką i serem, Ziemniaki zapiekane z szynką i serem oraz Serek śmietankowy i Ziemniaki zapiekane z szynką są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350°. W dużej misce połącz pierwsze osiem składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
2
Dodać ziemniaki, szynkę i ser; wrzucić do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Przygotowana Musztarda, Opcjonalnie
3
Przenieś do natłuszczonej formy o wymiarach 13 x 9 cali. naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
4
Piec bez przykrycia przez 65–70 minut lub do momentu, aż zaczną się bulgotać, a ziemniaki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web