Zapiekanka ze szpinakiem w kremie
Przepis Creamy Spinach Bake można przygotować w około 50 minut . Jedna porcja tego dania zawiera około 10 g białka , 30 g tłuszczu i łącznie 386 kalorii . Za 1,92 dolara za porcję otrzymujesz dodatek dla 10 osób. Mieszanka masła, zagęszczonej zupy krem z grzybów, krakersów i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis, a jedna powiedziałaby, że trafił w sedno. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 57% , co jest dobrym wynikiem. Użytkownikom, którym podobał się ten przepis, spodobały się również Lemon Pepper Garlic Tilapia with Creamy Spinach Pappardelle , Deceptively Non-Creamy Creamy Coleslaw i Autumn Corn Bake .
Instrukcje
W dużej misce ubij serek śmietankowy na gładką masę. Ubij zupę. Wymieszaj ze szpinakiem i cebulą.
Przełożyć do natłuszczonej formy do pieczenia o pojemności 2 i 1/2 qt.
Wymieszaj pokruszone krakersy z masłem i posyp mieszanką szpinakową.
Piec bez przykrycia w temperaturze 325° przez 30–35 minut lub do momentu, aż ciasto będzie ciepłe.