Zapiekanka z wieprzowiną i dzikim ryżem

Zapiekanka z wieprzowiną i dzikim ryżem
Wieprzowina i dziki ryż zapiekanka może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja zawiera 754 kalorie, 38g białka, oraz 52g tłuszczu. Na 2,32 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz seler, pimento, ryż i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać śliwkowe migdały, możesz podążać za tym daniem głównym z Mus Czekoladowy Z Awokado jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Zapiekanka z dzikim ryżem i szynką, Zapiekanka Z Dzikim Ryżem, oraz Zapiekanka Z Dzikim Ryżem Z Kurczaka.

Instrukcje

1
Umieść ryż i wodę w garnku i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiego, przykryć i gotować 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Umieść boczek na dużej patelni na średnim ogniu i gotować, aż równomiernie brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Odcedzić, pokruszyć i odstawić.
5
Umieścić wieprzowinę na patelni i gotować, aż równomiernie brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Odcedzić i odstawić.
7
Zmniejszyć ogień patelni do średniej i roztopić masło. Cebulę i seler wymieszać i gotować do miękkości; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Mąkę wymieszać z pozostałym masłem, aż będzie gładka. W misce, wymieszać zarezerwowany płyn grzybowy i pół na pół; wymieszać na patelni i gotować, aż zgęstnieje. Wymieszać z zupą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pół Na PółPół Na Pół
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Wymieszać w 6 szklankach ugotowanego ryżu, gotowanego boczku, gotowanej wieprzowiny, pieczarek, migdałów, pieprzu, pietruszki, soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek GotowanyBoczek Gotowany
Gotowana WieprzowinaGotowana Wieprzowina
Ryż GotowanyRyż Gotowany
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Cienko Pokrojona Papryka Pimento Lub Pieczona Czerwona PaprykaCienko Pokrojona Papryka Pimento Lub Pieczona Czerwona Papryka
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
10
Przenieść do naczynia zapiekanki 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
11
Piec 40 minut w nagrzanym piekarniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia24
Magazyn