Przepis na zapiekankę wołową z herbatnikami można przygotować w około 45 minut. Jedna porcja zawiera 708 kalorii, 40g białka, oraz 33g tłuszczu. Za $3.15 za porcję, ten przepis okładki 37% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz częściowo odtłuszczony ser mozzarella, wodę, kruche herbatniki z maślanki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zapiekanka wołowo-kukurydziana z herbatnikami, Włoska Zapiekanka Z Herbatnikami, oraz Włoska Zapiekanka Z Herbatnikami.
Instrukcje
1
W małym rondelku gotuj wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odcedzić. Dodaj wodę, sos pomidorowy, koncentrat pomidorowy i pieprz. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala