Zapiekanka Sombrero
Zapiekanka Sombrero może być dobrym przepisem na rozszerzenie pola przepisu na danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera około 40g białka, 52g tłuszczu i w sumie 925 kalorii. Ten przepis służy 6. Za $2.3 za porcję, ten przepis okładki 31% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka kukurydzy, sosu picante, mielonej wołowiny i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina. Jest idealny do Jesień. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest dobre. Spróbuj Różowy Sombrero, Sombrero Pie, oraz Sombrero Spread dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Na patelni gotuj wołowinę, cebulę i zieloną paprykę na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odcedź i odstaw na bok. W misce wymieszaj mieszanki chleba kukurydzianego, kukurydzę i jajka; dobrze wymieszaj.
Rozłóż połowę na natłuszczonym 13-calowym. x 9-w. naczynie do pieczenia. Na wierzch z mieszanką mięsną, 3 szklankami sera i sosem picante.
Posmaruj pozostałą mieszanką chleba kukurydzianego; posyp pozostałym serem.
Piec bez przykrycia, w temperaturze 350-przez 35-40 minut lub do momentu, gdy nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty.
Odstaw na 5 minut przed podaniem.